La cuina es veu, es toca, s’olora o s’assaboreix; la cuina també ens parla i aprendre a escoltar-la és una experiència única !.Els sentits son les eines imprescindibles que ja portem dins nostre, tant per aprendre a cuinar, per créixer davant dels fogons com per desenvolupar la nostra pròpia creativitat i acabar component les nostres pròpies receptes. Entenc la cuina com el plaer de deixar-nos emportar allà a on es dugui.

 

Aprendre el “per que passen les coses” quant cuinem és imprescindible per entendre que està succeint en cada moment perquè nosaltres hi puguem intervenir per tal de corregir, solucionar, canviar, millorar, crear…

La recepta es una guia però mai ha de ser una tirania. Aprendre a interpretar-la i portar-la al nostre terreny és un dels reptes que m’agradaria assolíssim junts.

 

Poques coses hi han més balsàmiques que asseure’ns al voltant d’una taula i compartir el resultant d’una feina ben feta entre tots.

Fins i tot, estant traginant al voltant del fogons, ofereix l’excusa perfecte per conèixer gent nova o fins i tot conèixer millor al company de feina o l’amic de tota la vida. Cuinar genera converses diferents i ens permet redescobrir-nos els uns als altres.

La cuina és una poderosa eina social lligada a l’experiència de gaudir, compartir, xerrar i deixar que les hores passin sense necessitat de preocupar-nos de massa més.